Hela dygnspass passar bäst

Andreas har assistans dygnet runt och för honom passar det bäst med att ha hela dygnspass, att assistenten arbetar ett helt dygn i sträck.

Andreas har gått ifrån att först ha treskift, till att ha tvåskift men nu gått över till hela dygnsarbetspass för sina assistenter. Han lever ett liv där han är mycket i rörelse och då finns det många fördelar med att assistenterna arbetar hela dygn i sträck. Det blir till exempel lättare att hitta vikarier om någon är sjuk. Även assistenterna ser positivt på de långa arbetspassen eftersom det innebär att det inte blir så många pass per månad.

Bytet sker klockan 8 på morgonen.

Detta inlägg är publicerat under Arbetsledning och märkt av Andreas O. Bokmärk permalänken.

Om Andreas O

Andreas är egen arbetsgivare. Han har ungefär 27 assistanstimmar per dygn. Andreas hjälpbehov skulle kunna beskrivas som att han behöver hjälp med allting i princip. Det enda Andreas kan göra själv är att köra rullstolen och styra datorn. Han arbetar cirka 85 %, både med politiska uppdrag och eget företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.