Väska med markerade fack för att kunna hitta det som söks

Bengts väska är uppdelad i olika fack så att det ska vara lättare att hitta vad Bengt vill ha. Fack A kallas också Arkivet. Här förvaras brev och andra dokument. I fack B förvaras kläder och andra stora prylar. Det heter ”B” för att man använder kläderna för att bylta på sig.

I fack C förvaras cards and car keys. Det är därför det heter fack C. Därefter har vi fack T, där brukar Bengt förvara sin telefon. Sist men inte minst fack S. Där förvarar Bengt sina två dörrstopp, de brukar bl.a. användas på badet där det finns en svängdörr som måste ställas upp.

Slutligen har vi det hemliga facket vars innehåll ingen känner till…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.