Det som är viktigt för mig är viktigt

Lotta tycker det är viktigt att bejaka det som är viktigt för henne och i det avseendet inte ta hänsyn till sina assistenter. ”Det som är viktigt för mig är viktigt” säger hon. Med det menar hon att det blir fel om man som assistentanvändare undviker att göra det man själv tycker om för att man är medveten om att assistenten som jobbar tycker att det är en tråkig arbetsuppgift.

Lotta säger att det förhållningssättet till en början gav henne en del skuldkänslor men att hon med hjälp av tips och stöd från andra samt sina egna erfarenheter kommit över det.

Tipset postades i Arbetsledning av Lotta. Bokmärk permalänken.

Om Lotta

Har 149 timmar assistans i veckan. Kund hos anordnare. Bor i hus tillsammans med sin man. Gradvis ökande muskelsjukdom. Märker försämring. Svag, orkar till exempel inte lyfta ett fullt glas med dryck. Kan inte röra sig något vidare. Använder permobil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.