Manöverkontakt och trygghetslarm

Janet_0017
Janet_0021

När Janet ligger i sängen brukar hon använda en ställning med två larm. Det ena larmet är en manöverkontakt, BuddyButton som hon använder för att påkalla sin assistent. På samma ställning finns även ett larm för nödfall. Om assistenten skulle trilla och slå sig, svimma eller ett något liknande så måste Janet kunna få tag i någon. Larmet går till en hemtjänst som finns i närheten av Janets hem.

Janet har två likadana trygghetslarm. Den andra brukar hon sätta runt rullstolens armstöd när hon sitter i rullstolen.

 Inköpsställe

Utskrivna som hjälpmedel. För mer information

Manöverkontakt BuddyButton
knop.se

Trygghetslarm
http://www.activealarm.se/produkter_and_tjanster/larmsystem/trygghetslarm

 Redaktören kommentar

Trygghetslarmet har trådlösa larmknappar för att påkalla hjälp vid akut sjukdom, olycksfall, överfall, inbrott och brand. Möjlighet finns att direktkoppla till mobiltelefoner och telefoner. Det kan innebära abonnemangskostnader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.