Utförlig beskrivning av varje handgrepp i köket

Beskriva varje handgreppFör mig är det viktigt att beskriva varje handgrepp i detalj för att det ska bli så som jag vill ha det. Därför är jag alltid med och berättar och följer arbetets gång. Till exempel om gurkan ska skäras så berättar jag på vilken ledd och hur stor bit som ska skivas upp.

Ibland orkar jag inte detaljstyra arbetet, därför har jag ett standard sätt som gurka ska skäras på. När jag vill göra på ett annorlunda sätt så beskriver jag det i detalj.

Historik / bakgrund: Detta arbetssätt har utvecklats genom åren. Vid introduktionen och mycket i början av anställningen behöver jag vara mycket mer detaljstyrande. Just för att förklara hur jag vill ha det.

När vi var yngre fick vi tidigt vara delaktig i matlagningen. Det gjorde att jag kände stor skillnad på till exempel kryddningen beroende på vem som hade lagat maten. I dag är det väldigt viktigt för mig att maten ska smaka såsom att jag har lagat. Därför behöver jag hela tiden till exempel smaka av och godkänna kryddningen.

Vems idé: Egen

För mer tips angående introduktion; ett introduktionspass i taget, en utmaning med introduktion av de olika assistenterna, assistenter under introduktion arbetar inte med mitt barn, tre dagars introduktion, introducerar ny assistent med introduktionsmall, handledning från läkare och sjukgymnaster, anställning av nya assistenter kräver noggrannhet och omsorg, hur Yasmin rekryterar nya assistenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.