Kontaktuppgifter till mina assistenters anhöriga

Om något allvarligt skulle hända min assistent när hon jobbar så har jag samlat de anhörigas telefonnummer och kontaktuppgifter. De ligger i varsitt kuvert som assistenten har skrivit sitt namn på. De kuverten kommer att vara oöppnade till den dag jag behöver kontakta någon, berättar Johanna.

Kuvert som assistenten har skrivit sitt namn på
Historik:
2002 blev Johanna egen arbetsgivare. Innan dess hade hon kommunen som anordnare. De krävde en anhöriglista och det kändes Johanna som ett intrång i sitt liv. För att inte utsätta min assistent för samma situation valde hon denna lösning. Just nu jobbar Johanna med att utveckla samma system vid resor. När det närmar sig avresa lämnar hon ett förslutet kuvert till de anhöriga. Om det skulle bli nödvändigt så kan de läsa information om hotellnamn, vilken ort vi är på och övriga kontaktuppgifter.

Vems idé:
Egen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.