Justerbar stol

stolEn mycket användbar stol för assistenter. Den här stolen underlättar för mina assistenter att se och nå till rätt höjd för att det ska bli bekvämt för mig att äta, förklarar Robert. För att inte behöva överbelasta armar eller rygg kan den här stolen användas vid assisterande med till exempel mat, dryck eller kp (kontrakturprofylax).

Inköpsställe

RH Namn RH Support 4501

Cirkapris: 7000

För mer information se: www.rh.se

Robert har använt denna lösning sen 2010.

Tipset postades i Arbetsmiljö av Robert W. Bokmärk permalänken.

Om Robert W

Robert bor i en enplansvilla. Han har en anordnare som sköter hans assistans. Han har 28 timmar assistans per dygn. Sedan något år tillbaka är Robert förtidspensionär, tycker om att åka på motorarrangemang, både bil och motorcykelarrangemang och så lite annat smått och gott. Han skadade sig 2010.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.