Integritetspolicy

Projektet Personlig Assistans Tips (PA-tips) var/är ett projekt av Independent Living Institute som började i januari 2013 och slutade 2017

Vår webbplatsadress är: https://patips.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på patips.se samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

Kommentarer från besökare  kontrolleras via akismet anti-spam som inte finns i EU denna automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Sidor och tips på denna webbplats kan innehålla inbäddat videoklipp från Youtube.com och delningsknappar från Facebook.com. Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Om du lämnat tips som finns publicerat på patips.se

Vi tar bort dina tips om du vill det. Tipsen är publicerade efter att du först granskat och godkänt innehållet och användningen Vi har inte alltid ditt namn eller  kontaktinformation sparat dock. Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter, vill rätta eller be oss radera dem kontaktar du personuppgifter@independentliving.org

Kontaktuppgifter

Om du anser att vi inte uppfyller dina rättigheter enligt GDPR får du gärna kontakta oss eller  Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.

Independent Living Institute

Storforsplan 36, 10 tr.
123 47 Farsta SWEDEN
Tel. 08-506 22 179.
Integritetspolicy för Independent Living Institute

Datainspektionen

datainspektionen.se
Telefon: 08-657 61 00