Assistenten deltar inte i sociala sammanhang

TydlighetVeronica förklarar ”jag måste ju få en chans att känna att de är JAG som träffar andra, utan att assistenten är med, det är min enda möjlighet att göra så”. Det gäller ju även mot Veronicas make. För om de sitter och snackar vill hon inte att någon annan ska lägga sig i.

Veronica kan bli fascinerad över hur andra orkar släppa in assistenter så långt i sina liv. När det inte finns någon distans.  Om Veronica ska kunna ta en konflikt med en assistent så kan hon inte ha personen för nära. Veronica ser det hela som sitt jobb. Hon förklarar ”tappar jag eller assistenten det så blir det konstigt, det är jätteviktigt att ha tydliga gränser”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.