Hur får du allt på ditt sätt?

”Jag säger instruktioner väldigt ofta, och jag ber min assistent att inte lägga till, utan är det så att jag bränner en maträtt, ja då är det mitt problem”, berättar Veronica, hon skulle heller aldrig skylla på någon annan. ”Det är själva grejen med mitt sätt att se på det, att jag tar på mig ansvaret totalt”.

”Så länge det inte är så att jag har sagt någonting till en assistent och assistenten inte gör det den ska, då är det inte mitt ansvar, då är det en annan sak. Då gör man ju inte sina arbetsuppgifter” förklarar Veronica.

Veronica förklarar och instruerar väldigt mycket, även de som har jobbat hos Veronica länge, får hela tiden vänta tills att hon säger, att nu vill jag göra det här. ”Sedan är det självklart så att vissa saker blir ju vanor, som toalettbesök till exempel, det behöver jag inte förklara i detalj när man har jobbat i 5 år, det ska man ju inte behöva”, förklarar Veronica.

Men hon tycker man måste anpassa sin assistans efter en själv och det förändras ju hela tiden. Veronica tillägger ”och sedan måste jag ju milt medge att självklart blir det olika med olika assistenter”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.