Olika relationer med olika assistenter

Olika relationer med olika assistenter

Olika relationer med olika assistenter

Veronica tror att det beror på att man får olika relationer. Vissa människor är man mera lik och då är det lättare att våga släppa saker för hon vet att det blir rätt. Eller att någon har jobbat så pass länge att den vet hur Veronica gör pannkakor eller vet hur hon gör olika saker.

Hon gillar inte personer som vill ta initiativ, till exempel lutar Veronica åt sidan utan att hon säger det. Veronica förklarar ”det är ändå mitt val, annars blir jag bara irriterad”.

När hon är med andra personer, då vill Veronica att assistenten ska vara i bakgrunden. Däremot om hon är själv med assistenten då kan Veronica babbla på rätt bra och snacka och skoja rätt mycket. Det tror jag också är en grej som gör att det blir roligare att jobba, säger Veronica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.