Hur löste ni USA resan rent praktiskt?

Vi skaffade två amerikanska telefoner, förklarar Veronica. Den assistenten som var ledig hade den ena och Veronica själv hade den andra. Och så körde vi kontantkort. Då kunde man bara skicka iväg ett sms. Och då gick ju inte det på assistentens telefon heller. De telefonerna har Veronica faktiskt kvar. Det är jätteskönt att ha. Hon tänkte på ”ensam tjej i new york city”. Veronica ville att de skulle kunna ringa ifall det hände dem någonting. Nu ska man inte tänka att Stockholm är bättre eller sämre än New York men det är ju lite fler invånare där och lite fler skjutvapen. Så jag tänkte på säkerheten och ville att de skulle kunna ringa mig, säger Veronica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.