Diskutera konflikter

Är det någonting som är väldigt känsligt för assistenten, då försöker Veronica ta upp det någonstans där de kan vara själva. Oftast får Veronica sina chanser när hon är ute och går, då brukar det bli ganska naturligt. Veronica kan säga ”den här situationen blev inte bra, kan vi göra såhär istället, eller kan du tänka på det här?”. Veronica tror att ju mer man plöjer saker direkt, desto lättare blir det att lösa konflikter.

Veronica är inte rädd att ta konflikten men måste vara överens med sig själv om vad som gäller innan hon pratar med assistenten. Där kommer självkänslan in. Om Veronica är trygg i sig själv blir det ingen stor sak att prata med assistenten eftersom Veronica vet var hon står.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.