Lisa om hur Ingrid säger till

– Om vi till exempel är ute så undviker jag ju att få kontakt med såna jag känner. Men om det ändå kommer fram någon och pratar med mig… Då kan jag och Ingrid prata om det efteråt och hon säger ungefär ” det här blev lite konstigt, men du kunde ju inte göra så mycket annat, hon kom ju fram och började prata med dig”. Vi resonerar och jag får liksom ett tips på hur jag kan göra nästa gång.

1 svar på ”Lisa om hur Ingrid säger till

  1. Jag kanske missuppfattat detta men kommenterar iaf.
    Om mina assistenter möter någon de känner och personen börjar prata med min assistent har jag bett assistenten säga såhär : Jag jobbar och jag jobbar nu. Vi får höras en annan dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.