Hur skapar Robert en bra relation till assistenterna?

En film om Roberts syn på sin assistans.

Igår så bakade dom en morotskaka och så käkade vi lite tacos och så fikade vi med morotskakan efteråt. Min assistans driver jag på det sättet att dom är nästan mina kompisar, alltså, på kvällarna sitter vi tillsammans och kollar på tv. Vi diskuterar liksom politiken. Ja, men som man gör med kompisar! Så att, det har har blivit så att jag kallar mina assistenter ”mitt lilla gäng”. När jag har folk på anställningsintervju lägger jag inte så stor vikt vid själva svaren utan hur dom gör när dom besvarar frågorna. Jag vill få liksom, en liten bild hur personen är, hur personligheten är. Eftersom jag själv är ju ganska glad och positiv så vill jag ju ha folk som är sådana.

Tipset postades i Administration av Robert W. Bokmärk permalänken.

Om Robert W

Robert bor i en enplansvilla. Han har en anordnare som sköter hans assistans. Han har 28 timmar assistans per dygn. Sedan något år tillbaka är Robert förtidspensionär, tycker om att åka på motorarrangemang, både bil och motorcykelarrangemang och så lite annat smått och gott. Han skadade sig 2010.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.