En film om PA-tips

Personlig assistanstips (PA-tips) upplyser, ger tips och sprider information om personlig assistans. I filmen berättar projektledaren Nina Muhonen om PA-tips.

Film PA-tips

Här kan man få tips, idéer och råd om hur man kan leva ett bra liv med assistans. Det är jätteviktigt att få sådana här tips för ibland så håller man på och spinner runt kring ett problem och genom att gå in på den här sidan och få de här tipsen så kan man få sin vardag att fungera på ett mycket smidigare och enklare sätt, det är en jätteviktig sida.
Tipsarna kan ju vara alla möjliga personer och de finns överallt i Sverige så jag reser runt och träffar de här personerna och när jag då är där så dokumenterar jag och fotar eller filmar beroende på vad som då är lägligt, och sen kommer det upp på den här sidan då som är PA-tips.se.
Vi vänder oss till assistansanvändare och andra, det handlar om funktionshinderorganisationer och assistansanordnare, vi vänder oss även till Sveriges kommuner och landsting och till försäkringskassan för att man ska kunna se och få en större bild utav vad assistans handlar om. Att den ena personens assistans inte alls behöver se ut som den andras. Jag hoppas att projektet ska få en så stor spridning som möjligt, att människor överlag ska få en större förståelse för dels hur det är att leva med assistans men också att man kan se att om man själv drabbas så finns det vägar att kunna leva, genom assistansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.