Säkerhetsskåp

SäkerhetsskåpFörvaring av dokumentation och andra viktiga skrivelser som handlar om min assistans. För att inte någon obehörig ska kunna komma åt information som jag har angående min assistans använder jag ett säkerhetsskåp. Det är ett enkelt och säkert system.

Jag har använt denna lösning sedan 2010.

Vems idé:
IfA (Intresseföreningen för Assistansberättigade) har en vägledningspärm för olika lösningar inom assistans. Därifrån fick jag detta tips. Pärmen är ett kunskapsunderlag för arbetsgivare för personliga assistenter.

Inköpsställe, alternativ produkt:
Det finns en mängd olika säkerhetsskåp i olika prisklasser. Några exempel på billigare varianter är:

Dyrare och mer avancerade säkerhetsskåp hittar du på:

Läs mer om vägledningspärmen på vagledningsparmen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.