Minnessticka som en digital pärm

Jag sparar arbetsbeskrivningar, dokumentation för assistenter och annat som har med personalen att göra i en minnessticka (USB minne). Det kan vara personalmöten, uppdateringar av överenskommelser med mera.

Fördelen med att spara information i en minnessticka är att det inte tar så mycket plats som pärmar gör. Den kan alltid vara med i en väska. Samtidigt är det lätt att uppdatera informationen. Fördelen är också att det är lätt att komma åt de dokument man vill på vilken plats man än är på.

Det är bra att säkerhetskopiera informationen för att inte förlora den.usb-minne

Jag har använt denna lösning sen 2011. Innan dess använde jag mig av ett vanligt pärmsystem.

Vems idé
Hanna Edman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.